Lån lige tilpas til, hvad du skal bruge!

25 January 2020 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Ofte låner man jo penge, fordi man skal bruge et specifikt beløb, som man ellers ikke har mulighed for selv at betale; det kan for en uventet udgift, eller at man ganske enkelt spotter noget, som man mangler, men som man ikke har mulighed for at anskaffe sig indenfor en overskuelig tidsramme.

Og man kan ikke undvære det, men en opsparing er udelukket, eller også er den nuværende opsparing møntet på noget andet.

Så er det heldigt, at der findes andre finansierings-metoder, hvor man kan anskaffe sig penge, som kan være via banken, familier, venner eller hurtigudbetaling.dk blandt flere.

Ofte vil man så opleve, at man måske kan få lov at låne mere, end hvad man måske lige manglede på stående fod – her fratænkes eksempler med, at man for eksempel skal låne penge til et hus, hvor man ofte skal regne med kun at kunne låne en del og ellers stille sikkerhed med andre midler – og det fristes man til.

For ofte får man at vide, at der kan komme ekstra udgifter forbundet med ens køb, eller også siger udbetalerne til en, at man da skal have lidt ekstra at løbe på, så man er forsikret lidt længere frem i tiden.

Tanken er bestemt velment, og når man sidder der og måske får oplyst det større beløb oralt eller kan se det på en skærm, så bliver man da også fristet på stedet, fordi man er nået så langt til godkendelsen af lånet – og så bliver man endda tilbudt endnu mere!

Her skal man dog lige have in mente, at der kan være renter forbundet med det her løn, og det skal jo nok betales tilbage igen, så hvis du er ude i at skulle låne penge til noget specifikt, så foreslår vi dig, at du nøjes med at låne det specifikke beløb og ikke mere.

More articles