Kom slidmærker og ridser til livs med en grundig gulvafslibning Søborg

04 October 2018 Astrid Pedersen
image

editorial

Er dit førhen så smukke og charmerende trægulv blevet så slidt, at det fremstår gråligt, uensartet og måske direkte snavset og snusket? Er gulvet ridset, skrammet, og fyldt med splinter, som hægter sig fast i strømper og sokker, og river dem itu, når blot du betræder dit trægulv? Og har du svært ved at vaske gulvet rent, fordi det er, som om snavset bare sidder fast? Så er det ved at være på tiden med en grundig gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvafslibning til mit slidte trægulv?

Når dit gulv først er blevet så slidt, at det synes umuligt at få det til at se pænt ud ved almindelig gulvvask, kan det kun blive rigtig pænt igen, hvis de øverste 1 – 2 millimeter bliver slebet af træværket. Det grimme udseende skyldes nemlig, at træet er blevet tørt og porøst i overfladen på grund af den manglende beskyttelse, og derfor suger alt til sig – skidt, snavs, spildte væsker, og solens falmende UV stråler, som misfarver gulvet. En grundig og effektiv gulvafslibning kan fjerne alle disse slidmærker, og give nyt liv til gulvet.

Du kan med fordel kontakte din professionelle, lokale gulvmand på Gulvkanonen.dk og aftale en tid til en effektiv gulvafslibning.

More articles