Kom gennem krisen i jeres parforhold ved parterapi

02 March 2021 Silje Hansen

editorial

I langt de fleste parforhold opstår der uenigheder, kriser eller konflikter med tiden. Her er det ikke alle emner eller situationer der er lette at tale om. Det kan derfor være svære at komme gennem nogle konflikter end andre. Det er ikke altid negativt eller ensbetydende med, at det altid skal være sådan. Hvis I virkelig gerne vil hinanden og komme gennem den aktuelle krise, kan I få professionel hjælp af en parterapeut. Det første skridt er altid det sværeste, hvorfor det er vigtigt I ser det som en beslutning at I begge vælger at prioritere hinanden. Når I starter i parterapi, vil I opleve at der starter en ny dialog, og der bliver rum og plads til at I begge kan dele jeres følelser og tanker omkring hinanden.  

Det kan være svært at tale om de sensitive eller følsomme emner i en travl hverdag, og især hvis der er børn i hjemmet. Her kan det være en fordel at opsøge en parterapeut for at tage dialogen under trygge og professionelle rammer. 

Hvad er parterapi?

Parterapi er for dig eller jer som ønsker at finde gnisten tilbage i forholdet. Det kan også være ideelt for jer som har oplevet utroskab og ønsker at genopbygge tilliden. Det kan også være aktuelt, hvis I arbejder med jalousi eller delebørn. 

Ved at vælge parterapi kan i få nogle nye redskaber som I kan gøre brug af i jeres parforhold. Det kan være nye måder at håndtere særlige konflikter eller diskussioner på. Det giver jer også plads til at ytre de ting, som kan være svære at få sagt i hverdagen på en måde, så det bliver forstået korrekt. 

Få professionel hjælp til parterapi i Hellerup

Hvis du leder efter parterapi i Hellerup eller omegn, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til https://camillaw.dk/parterapi-nar-kaerligheden-forsvinder/.

More articles