Køb mundbind i godkendt online shop

29 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du fanget en af sæsonens influenzaer eller måske en af de mange forkølelser som florerer i befolkningen? Så bør du ideelt set holde dig inden døre indtil sygdommen har raset ud. Og skulle du have behov for at komme uden for en dør bør du af hensyn til andre mennesker iføre dig et engangs mundbind i høj kvalitet.

Hvorfor og hvornår er mundbind nødvendige?

Mundbind yder effektiv beskyttelse mod spredning af smitte fra et sygt individ til et raskt. Hvor du kun i begrænser omfang er beskyttet mod smitte hvis du som rask person ifører dig et mundbind, vil du som smittet med en bakterie eller virus infektion kunne beskytte dine medmennesker mod smitte.

Influenza, snue og bakterie infektioner i hals eller lunger kan nemlig smitte når bare du hoster eller nyser. Herved slynges nemlig en sky af småbitte spyt dråber ud i luften omkring dig indeholdende bakterier eller vira. Andre mennesker kan risikere at indånde de små spyt partikler, og bliver dermed smittet.

Er du iført et engangs mundbind som er godkendt til personlig anvendelse vil dette bremse aerosol skyen og dermed forhindre smitten i at spredes til andre mennesker. På den måde kan du aktivt medvirke til at bryde smittekæden og dermed lette smittetrykket i befolkningen.

Dette er til gavn og glæde for samfundet i almindelighed og for de særligt udsatte mennesker i særdeleshed. Det er nemlig ikke alle som håndterer en omgang influenza eller en lunge betændelse lige godt. Lunge patienter og mennesker med nedsat immun forsvar kan faktisk risikere at dø af den samme infektion som blot lægger dig ned i en uges tid. Derfor er det en rigtig god idé at bruge engangs mundbind når du bevæger dig i det offentlige rum mens du stadig er syg.

Køb mundbind til personlig anvendelse i den online shop på Testsmart.dk

More articles