Køb lækker fisk i høj kvalitet fra dit lokale røgeri

04 March 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Bor du i nærheden af et røgeri, bør du ikke snyde dig selv for den udsøgte oplevelse, det er at spise lækker friskrøget fisk. Har du prøvet deres fisk en gang, vil du helt sikkert vide, at det kan noget helt andet, end den fisk du kan købe i supermarkederne. Det er måske også lidt dyrere, men hvad betyder det, når det er så meget bedre kvalitet. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe lækker friskrøget fisk, er på et røgeri i Klitmøller. Røgeriet henvender sig både til de lokale og til de mange turister, der hvert år besøger byen. Det er derfor et oplagt sted for dig at handle, lige meget om du bor i byen, eller du bare er på gennemrejse. Læs mere om stedet her.  

 

Spis middag på røgeriet

Udover at du kan købe friskrøget fisk på røgeriet, har du også mulighed for at spise middag der. Det er virkelig en oplevelse, du bør unde dig selv. Skal du på ferie i Klitmøller, er det helt sikkert noget, som du bør sætte på to do listen. Er du lokal, bør du prøve det en gang imellem – og nyde godt af, at der findes så lækre muligheder i dit lokalområde. Du kan jo altid komme der udenfor turistsæsonen, så er det også nemmere at få et bord. 

Røgeriet i Klitmøller byder på en lang række forskellige former for lækre retter med deres røgede fisk. Dermed kan du nemt finde noget, der passer til dig. Du kan selvfølgelig få det berømte stjerneskud, rødspættefileter og fiskefrikadeller. Derudover har de også for eksempel tre slags sild og krydderlaks på menuen. Skal du ud at spise med en, der ikke bryder sig om fisk, har de heldigvis mulighed for at bestille noget kød. Dermed er der noget for alle på det hyggelige røgeri. 

More articles