Kan man nogle gange slække lidt på den gulvafslibning?

20 July 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er næsten ikke noget mere irriterende, end hvis man laver noget arbejde, som der så viser sig, at det er stort set det rene tidsspilde.

Det behøver ikke være fordi, at man ikke får penge for det, men man føler lidt, at man kunne have brugt tiden mere konstruktivt – og selv hvis man får penge for opgaven, så vil man da hellere lave noget, som man bagefter kan pege på eller stolt berette om, at man har lavet.

Men der er også nogle gange, hvor man måske tænker, at man kan lade være med at gøre arbejdet lige så grundigt, som man ellers behøver normalt.

Og det er ikke fordi, at man er doven, men det kan have noget at gøre med, at man tænker praktisk, når man hører, hvad ens arbejde skal bruges til.

Lad os sige, at der skal udføres noget gulvafslibning Næstved, men hvor der så er nogle forhold, der gør, at man ikke behøver gøre det særlig grundigt.

Gulvafslibningen skal altid laves til perfektion efter bedste evne

Det kunne blandt andet være fordi, at man hører, at man skal udføre gulvafslibning på et gulv i et skunkrum, som der alligevel ikke bliver brugt så tit, og som der udsat for frugt, insekter og meget andet og ikke bliver taget så godt af til dagligt.

Eller måske hører man, at kunden har tænkt sig at fjerne gulvet senere om muligt, hvorfor man oplever indvendigt, at det er lidt nyttesløst, at man laver det her arbejde.

Det kan også være fordi, at man finder ud af, at trægulvet alligevel skal males bagefter, hvorfor man måske ikke lige så kraftigt kan se den forandring, som man laver med ens gulvafslibning.

Men der er ALDRIG nogen grund til at slække på arbejdet, for selvom det måske ikke kan ses så godt senere, eller kunder vælger at ændre det, så er det kunden, der har bestilt en service, som man skal yde til fulde.

More articles