Kan du skifte vinduerne på egen hånd, eller skal du ringe efter en tømrer?

19 September 2022 Camilla Sørensen

editorial

Når det er tid til at udskifte dine vinduer, er der et par ting, du skal overveje. Først og fremmest, hvad er årsagen til at udskifte dem? Er de gamle og trækfyldte, eller er de beskadiget og trænger til reparation?

Hvis du blot ønsker at opdatere dit hjems udseende, er et hvilket som helst nyt vindue nok. Men hvis du er på udkig efter bedre isolering og energieffektivitet, skal du vælge vinduer, der er designet specielt til dette formål. Og endelig, hvis du overvejer at gøre arbejdet selv, skal du sørge for at indregne omkostningerne til materialer og måske arbejdskraft – men kan være ofte være billigere i det lange løb at klare arbejdet selv.

vinduer

Bestil dine vinduer hos KLAR

Er du interesseret i at bruge så få penge som muligt på dine nye vinduer – uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så anbefaler vi, at du selv måler, køber og monterer dine vinduer.

Du kan få præcis de vinduer, du ønsker, hos KLAR (https://klarhome.com/de/fenster). De tilbyder et stort udvalg af forskellige modeller i både træ og træ/alu. Og hvis du er i tvivl om, hvilken type vindue der passer til dit hjem, rådgiver deres kundeservice dig gerne.

Virksomheden tilbyder også prismatching – så hvis du finder de samme vinduer billigere andre steder, matcher de prisen. Og oven i købet tilbyder de ti års garanti på alle deres produkter. Så hvis der går noget galt med dine nye vinduer, er du dækket ind.

Der er kort og godt masser af grunde til at vælge KLAR som din leverandør af nye vinduer – uanset om du selv skal udføre arbejdet eller du overlader det til en professionel.

Vi vil dog gerne slå et slag for, at du forsøger dig på egen hånd. Det er ikke så svært, og der er mange penge at spare.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://beauty-blogg.se/

https://beauty-newz.se/

https://beautybloggen.se/

https://fashion-bloggen.se/

https://fashion-guiden.se/

https://mode-tips.se/

https://modeglad.se/

https://modeochtrender.se/

https://senastemode.se/

https://stilikoner.se/

https://stilinfo.se/

https://trendinfo.se/

More articles