Hvorfor skal jeg vælge en undulat som kæledyr?

06 March 2020 Astrid Pedersen
Hvorfor skal jeg vælge en undulat som kæledyr?

Der er mange gode grunde til at vælge en stuefugl så som en undulat, hvis hjemmet skal beriges med dyreliv. For det første kan du have en undulat boende i de fleste bebyggelser, i modsætning til en hund eller en kat. Det er de færreste ejendomme, som ikke tillader fugle i bur.

For det andet er undulater temmelig overskuelige at passe. De er ikke så dyre i drift som andre familie og selskabs dyr, og de kræver ikke lange gåture eller den helt store aktivering. Og så er undulaterfor det tredje  faktisk utroligt søde og underholdende. En undulat er i bund og grund en lille papegøje – så hvis du har tid og tålmodighed, kan du faktisk lære din undulat kunster, plus at mange undulater kan lære at snakke, hvis man tager sig tiden til det.

Skal jeg købe en eller flere undulater?

Det kan godt lade sig gøre blot at have en enkelt undulat. Hertil skal det dog siges, at undulater er utroligt selskabelige dyr. Hvis du ønsker den højest mulige grad af trivsel for din undulat, anskaffer du således mindst to undulater.

Du bør sørger for, at dine undulater har et rummeligt bur, en vis mængde legetøj, adgang til mad og vand, et lille badekar og en redekasse, hvor de kan gemme sig ind imellem. Og så elsker undulater at komme uden for buret og flyve frit omkring i stuer og værelser fra tid til anden.

Hvor kan jeg købe undulater?

Hvis du er på udkig efter et par søde og underholdende undulater til dig selv eller til dine børn, kan det anbefales, at du køber dem hos en registreret opdrætter. Vil du vide mere om undulater, kan du få masser af nyttig og relevant information om fodring, træning og pasning af de kære små fugle på den online blog dyrebloggen.dk

Tjek også disse sider:

dyre-pleje.dk
dyreglæde.dk
dyre-nyt.dk
dyrebloggen.dk
tips-dyr.dk
vores-dyr.dk
altomdyr.dk
klodensdyr.dk
sødedyr.dk
nuttede-dyr.dk
husdyrsbloggen.dk
dyreliv-bloggen.dk

More articles