Hvorfor skal jeg vælge en kabinescooter?

20 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en smart kabinescooter som sit transport middel. En af den er den åbenlyse, at du egentlig godt kan lide at køre knallert eller scooter, men ikke gider udsætte dig selv for elementernes rasen.

Med en kabinescooter er man inde i tørvejr når man triller rundt på de danske veje eller i byens gader og stræder, hvilket er en fordel i et land med et klima som her i Danmark. En kabinescooter er et herligt transport middel, når du skal ud og købe ind og enten ikke har lyst til at skulle finde parkering til din bil, eller måske slet ikke er i besiddelse af en sådan.

En kabinescooter er fleksibel og nem at have med at gøre i den henseende – næsten lige så nem at parkere som en cykel, og en del sjovere når indkøbene skal bringes hjem fra butikken eller supermarkedet i øs regnvejr. Den helt store fordel ved at køre kabinescooter er, at du ikke behøver at have kørekort til bil.

Du får næsten alle fordelene ved en bil, selv om du måske kun har kørekort til knallert. Og er du fyldt 18 år, behøver du faktisk ikke engang at være i besiddelse af et sådant for at køre kabinescooter. Du behøver heller ikke at være iført hjelm, og en kabinescooter er langt mere stabil end en tohjulet knallert.

Kabinescooter – det ideelle køretøj til dig som lever med et handicap

Af samme grund egner kabinescootere sig fint til mennesker, som af den eller eller den anden grund ikke kan cykle eller køre bil. Det kan være, at du har problemer med benene eller med at holde balancen. I disse tilfælde er en kabinescooter måske løsningen på dine transport behov. Du kan se et stort og vel assorteret udvalg af kabinescooter, og finde din kabinescooter i Rønne, på electric-vehicles.dk

More articles