Hvorfor benytte inkasso service?

25 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du ejer eller tegner en virksomhed, som lever af at sælge produkter eller ydelser, kommer du sikkert af og til ud for, at nogle kunder ikke betaler. Ofte er der ikke andet at stille op med dårlige betalere en at blive ved med at sende dem regninger.

Har du kontakt til et kompetent inkassofirma eller anden form for udbyder af inkasso service, kan du vælge at overlade opgaven med inddrivelsen af det skyldige beløb til vedkommende person eller firma. På den måde slipper du selv for bøvlet.

Dit inkassofirma vil sørge for, at din kreditor kontaktes på behørig vis, og efterstræbe, at en aftale kommer i stand ifølge hvilken han eller hun vil kunne betale det skyldige beløb. Sker dette alligevel ikke, vil dit inkassofirma have beføjelser til at indgive sagen for Fogedretten, som så kan tage videre stilling til hvorvidt der skal gøres udlæg i debitorens ejendom eller aktiver – for eksempel hus eller bil.

Det er dog de færreste, som lader det kommer så vidt. Langt de fleste skyldnere vil betale deres gæld i det øjeblik der bliver truet med inkasso. Når et inkassofirma først er på banen, kan det nemlig hurtigt gå hen og blive rigtig dyrt at være dårlig betaler. Inkasso firmaet skal jo også have løn for deres arbejde – og udgiften i forbindelse hermed er det også skyldneren, som skal afholde!

Hvor finder jeg et firma, som tilbyder inkasso service?

Hvis du således leder efter en samarbejdspartner i forbindelse med inddrivelse af tilgodehavender, kan du med fordel vælge det danske inkassofirma Collectia. Collectia har mere end tyve år på bagen inden for – og tilsvarende stor og bred ekspertise med – inkasso service.

Du kan trygt vælge Collectia som din autoriserede inkasso service udbyder – læs meget mere, og kontakt Collectia, på collectia.dk

More articles