Hvordan kan du bedst udnytte et CTS anlæg?

04 March 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Fordelene er mange ved at få installeret et CTS anlæg. Spørgsmålet er bare, hvordan din virksomhed også bedst muligt kan udnytte anlægget. Det prøver vi at kigge nærmere på her, så din potentielle investering i et anlæg er givet godt ud. Men først – lad os hurtigt se på, hvad det er for et anlæg, der er tale om. 

Hvad er et CTS anlæg? 

Et CTS anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring) er et anlæg, der både kan styre og kontrollere alt fra ventilation, belysning, varme, køling m.m. i en virksomhed. Det betyder også, at det er væsentligt nemmere at få en finger på pulsen ift. det energiforbrug, som virksomheden har. Derudover er det nemt at justere forbruget gennem anlægget, så der ikke kører for ting unødvendigt rundt omkring. Dette kan være af stor værdi – særligt i større virksomheder, institutioner m.m.

Sådan får du størst udbytte af et CTS anlæg

Hyr CTS rådgivning

Der kan være mange penge at spare på dit energiforbrug med et CTS anlæg. Men før at du kan komme dertil, så kræver det også, at anlægget kan opfylde de ønsker og behov du har. I den forbindelse kan du sørge for, at du søger CTS rådgivning. 

Bliv klogere på dine muligheder med anlægget

Med CTS rådgivning vil CTS firmaet spore sig ind på, hvordan dit forbrug er i dag, og ikke mindst hvad du ønsker styring med. Efter denne forventningsafstemning kan du få præsenteret en løsning, som kan passe ind i hverdagen ved lige præcis din virksomhed. I samme omgang kan du også høre mere ind til, hvilke besparelser du kan forvente at kunne hente, når du får anlægget installeret. For det er du sikkert mindst lige så interesseret i at høre. 

Hvis du følger denne fremgangsmåde, før du får installeret et CTS anlæg, så vil du formentlig også opleve, at anlægget bedre lever op til de forventninger, du har. 

More articles