Hvad gaber en smeds arbejdsopgaver over?

29 August 2021 Silje Hansen

editorial

Har du fuldstændig styr på, hvilke arbejdsopgaver en smed kan udføre? Hvis ikke, så får du en del svar med på vejen her. For mon ikke en smed kan hjælpe dig på en del flere måder, end du måske lige var klar over. 

Disse arbejdsopgaver kan en smed håndtere 

For at starte helt overordnet, så findes der smede, som hovedsageligt hjælper private, og omvendt så findes der firmaer som primært hjælper erhvervslivet. Udover det er det også smede, som har en fod i begge lejre, og det kommer vi med eksempler på herunder.

Stålopgaver for private 

Stålopgaver for private kan dække over alt fra en altan eller balkon i stål, som skal laves, så du kan nyde omgivelserne omkring din bolig endnu mere. 

Har du et ønske om at få lavet en trappe i stål, hvad end det er en indendørstrappe eller udendørstrappe, som kan smeden også assistere dig. 

Et tredje eksempel på en opgave, som en smed kan løfte er at speciallave stålværn. Stålværn er nemlig med til at sikre en trappe eller når der er flere etager i en bolig. 

Der er naturligvis mange flere opgaver end disse, som du kan få hjælp til. Det kan derfor også anbefales, at du selv rækker ud til din lokale smed for at høre om dine muligheder. 

Stålopgaver for erhverv

En smed kan også hjælpe med diverse opgaver til erhvervslivet, det kan være alt fra pladebearbejdning, så du kan få boret, fræset, valset, klippet eller svejset et element. 

Du kan også få leveret og lavet diverse store metalkonstruktioner til erhvervslivet. 

Fælles for både opgaver der løses for private og erhvervslivet er, at smedefirmaer ofte har en tegnestue tilknyttet, hvor et projekt kan skitseres, før det bliver lavet. Det giver også dig som kunde en god mulighed for at komme til inputs eller ønsker: https://www.xn--rn-petersen-ggb.dk/ 

 

More articles