Hvad er med til at afgøre om du skal have en gulvafslibning?

17 October 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Er du ikke helt sikker på, om gulvene i din bolig skal have en gulvafslibning eller ej? Så er der ekstra god grund til at læse med her. Vi kommer nemlig til at gennemgå de ting, der kan spille ind på, om en gulvafslibning er en mulighed eller ej.  

Disse ting påvirker om der skal laves en gulvafslibning 

Hvad er gulvets stand? 

En første ting et gulvfirma vil kigge på er, hvilken stand dit trægulv er i. For hvis det har mange forskellige ridser m.m., så kan en gulvafslibning være en ideel behandling. Skulle dit gulv omvendt være beskadiget efter en vandskade, eller er der mange dybe hakker, så kan det være nødvendigt, at der laves en gulvafhøvling. Ved en gulvafslibning slibes der nemlig kun få millimeter af gulvets overflade, og derfor er en gulvafslibning mest ideel til overfladiske ridser. 

Hvad er gulvets tykkelse?

En anden ting der påvirker, om der skal laves en gulvafslibning er, hvad gulvets tykkelse er. For et trægulv kan ikke hverken slibes eller afhøvles uendeligt. Derfor er det også vigtigt at forholde sig til, hvad den resterende tykkelse på dit trægulv er. Denne vurdering er et gulvfirma det helt rette til at tage. Du bør derfor også række ud til et professionelt firma, når du overvejer at få arbejdet lavet. 

Hvem skal du hyre til din næste gulvafslibning?

Hvis du kunne tænke dig at kontakte et firma ift. en gulvafslibning, så er Harpixgulv et godt bud. Her kan du både sætte forventningerne efter et godt resultat, du kan nyde godt af i mange år. Og så kan du også forvente, at du får lige den rådgivning du skal bruge for at træffe en beslutning ift. dit gulv. 

Hvis du vil vide mere om Harpixgulv og deres professionelle gulvafslibning og gulvarbejde generelt, så læs mere her. 

 

More articles