Hvad dækker motocross udstyr over?

26 July 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er en del sager, man skal have investeret i, om man så vil dyrke motocross som en hobbysport, eller man vil gøre det seriøst på højt niveau og aspirere om at blive blandt de bedste i verden.

Det her er jo en sportsgren, hvor man godt kan komme til skade, hvis man kommer ud af balance, og så er der også store chancer for ulykker, hvis man ikke passer på og har – netop – udstyret i vinkel.

Så når man taler om motocross udstyr, er der sådan set en del at skulle have styr på, hvor man ikke kan slække på nogle områder, fordi man ikke har råd eller gider investere i det – og man skal altid vælge det bedste, man kan finde, for det kan afhænge af, om man overlever eller ej.

Tag ikke fejl, det er bestemt en sjov sport, men man skal også kunne have det sjovt med den, uden man er bange for, at man tvivler på, om det nu kan gå galt. Der skal være styr på det hele.

Derfor er noget af det vigtigste motocross-udstyr, at man sørger for at have en beskyttende dragt og ikke mindst beskyttelsesplader på, som kan sikre en mod, hvis man falder eller støder ind i andre.

Noget andet vigtigt er selvfølgelig også hjelmen, der skal beskytte hovedet, hvis man vælter af ens motocross, eller der sker en kollision.

Så vil der dog også være noget, som man kan købe som pynt, eller som man ikke rigtigt har brug for, men som man kan investere i, hvis man vil have hele pakken.

Men du skal ikke lade dig lokke til at købe noget med påbud om, at det er nødvendigt, hvis det egentlig bare er for at sælge dig noget, der er unødvendigt.

Udover det nævnte er det nok selve motocrossen, der er vigtig af udstyr.

 

More articles