Her kan du gøre en forskel og rede regnskoven

20 December 2019 Silje Hansen

editorial

Vi har alle sammen et fælles ansvar, når det kommer til at passe på naturen rundt omkring i verden. Vi ser, hvordan vi i Europa og særligt i Danmark har sat større fokus på klimavenlighed og CO2-udledning. Her gør vi en skarp indsats for at passe bedre på naturen og ikke mindst for at skabe en bedre verden til de kommende generationer. Naturen i dag er mere udsat end nogensinde før.

Vi ser klimaforandringer, der er med til at påvirke naturen, og det er desværre ikke på den gode måde. Senest har vi opleve store skovbrande i Amazona, som desværre har ryddet en stor del af regnskoven. Det er her du som individ kan gøre en forske, for at passe på de regnskove vi har rundt i verden. Det kan enten være, at du selv har været der før, eller bare har lyst til at gøre en fordel. I de lande, hvor vi har de smukkeste regnskabe, oplever vi at der er økonomiske kriser. Det er oftest lande med meget få midler, hvorfor de ikke engang har ressourcerne til at kunne forsørge de mange familier, der bor i landet. På grund af de politiske uenigheder og de økonomiske vanskeligheder, har de ikke den nødvendige kapacitet til, at kunne passe på deres regnskove.

Sådan reder du en regnskov

Nu har du muligheden for at red regnskoven, ved at donere penge til et udsat område, hvor der er meget regnskov. Her bliver der gjort en ekstra indsats for de penge du har investereret i håb om at kunne vedligeholde og passe regnskoven. Du modtager naturligvis et certifikat på din donation og hvilket område du har gjort en indsats for at rede. Verdens Skove som er udbyder af disse initiativer giver garanti for at pengene går netop til det område, så der bliver gjort en indsats for at rede regnskoven. 

More articles