Her kan du finde prisbillige domæner til din hjemmeside

11 November 2021 Silje Hansen

editorial

For at kunne få din hjemmeside til at blive synlig og tilgængelig for alle, kræver det at du ejer et domæne. Du skal derfor ud og købe et domæne, for at få din plads på internettet, når der bliver søgt efter din virksomhed. Du bør derfor se, om det domænenavn du skal bruge er ledigt. Herudover skal du tage stilling til, hvilket domænenavn der vil være bedst at købe.

I denne artikel har vi fokus på at hjælpe dig med, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge et domænenavn. Her kommer vi med tips og råd til, hvordan du vælger det helt rette domænenavn for din virksomhed. Til sidst giver vi dig et link til, hvor du kan købe prisbillige domæner.

image

Hvilket domæne skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilket domæne du skal købe? Først og fremmest har det en god effekt, hvis du kan købe et domæne som hedder præcist det samme som din virksomhed eller hjemmeside. Hvis det er optaget er det med at finde et navn, som ligger så tæt på det som muligt. Her kan du overveje om en bindestreg kan gøre en forskel. 

Hvis du har æ, ø eller å med i dit firmanavn eller hjemmeside, bør du tage stilling til om du kun ønsker at være tilgængelig på det danske marked eller om du har planer om at gå internationalt. Hvis du vil ud over landets grænser, er det en god ide at undgå æ, ø og å, da det er bogstaver som andre lande ikke har på deres tastatur.

Her kan du finde et billigt domæne til din hjemmeside

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan købe billige domæner eller et webhotel til din hjemmeside, så bør du besøge simply.com. Find domæne til din virksomhed, hjemmeside eller webshop her.

More articles