Her finder du markedet stærkeste aktuatorer

01 March 2020 Silje Hansen

editorial

Hvad er en aktuator?

En aktuator er en slags motor, der er i stand til at styre eller bevæge en mekanisme i et system. Det vil sige at det i princippet fungerer som en energikilde. Den omsætter derfor den energi den får i form af elektrisk energi eller hydraulisk trykforskel til en bevægelse. Det ses blandt andet i de teknologier, hvor man ønsker at skabe en bevægelse  ved f.eks. når et vindue der skal åbne eller lukke. 

Hvor finder du markedets bedste aktuator?

Er du på jagt efter en aktuator, kan det kræve en smule undersøgelser på markedet. Det er oftest specialister der tilbyder disse enheder, hvorfor det kan være svært at finde en pris og yderligere viden om de forskellige modeller og varianter du kan vælge på markedet. Hvis du ikke ønsker at gå på kompris med kvaliteten, kan det være aktuelt at kigge nærmere på sortimentet hos Askalon. De her gennem flere årtier specialiseret sig i at udvikle aktuatorer og ventiler til komplekse og større byggeprojekter. Her kan du derudover få den nødvendige sparring og rådgivning til at vælge den rette løsning, der både matcher dit behov og budget.

Derfor skal du vælge en specialist inden for aktuatorer

Er du enten ansvarlig for en byggeproces eller bygherrer, kan der være flere fordele i at vælge en specialist til ventiler og aktuatorer. Det kan være meget komplekse, hvorfor du har kan få præsenteret flere forskellige muligheder der måtte være, for at løse din opgave. Du kan derudfra komme med dine ønsker og behov for at komme i mål med projektet. En specialist kender oftest til de udfordringer og problematikker du skal tage hensyn til, hvorfor du kan forvente en holdbar løsning for din kunde. Vi kan derfor give de varmeste anbefalinger til at tage kontakte til Askalon, når du har  et behov for aktuatorer

More articles