Har du problemer med dit badeværelse?

16 November 2021 Steffen Petersen

editorial

Oplever du, at der er flere ting, der skal repareres ude på dit badeværelse? Måske du har et tilbagevende stoppet afløb, eller har du fået et hul på badekarret? Et badeværelse vil på et tidspunkt skabe lidt problemer – både mindre alvorlige til de alvorlige. Du skal naturligvis finde en løsning på problemet, så det ikke kommer til at koste dig flere penge. Vi vil komme omkring, hvordan du finder hjælp til problemer med dit badeværelse i dette indlæg.

 

image

 

 

1. Lækage af VVS-armaturer

Har du opdaget, at der er lækage ude på dit badeværelse? Dette kan skyldes vandskader på overflader som loftet eller væggene. Derfor skal du som det første lokalisere, hvor vandet præcist kommer fra. Når du har fundet årsagen, er det tid til at ringe til en VVS-mand, der kan løse problemet. Måske din vandhane ved håndvasken længe har været utæt, og derfor skabt problemer inde bagved væggen. Så snart du opdager problemet, så skal du ringe efter en VVS-mand.

 

 

2. Tilstopning af afløbet

Dit badekar løber måske langsomt ud, fordi hår og sæbeskum har ophobet sig op nede i dit afløb. Eller så skyller dit toilet ikke ordentligt – måske den skal tage lang tid om at skylle ud? Tilstopning af afløbet kan desværre ske, særligt hvis du glemmer at smide bestemte ting ned i en skraldespand, fremfor toilettet. Hvis du smider vatrondeller eller tamponer ned i dit toilet, så kan tilstopningen opstå af dette. Ring til din VVS-mand eller kloakservice, og få dem til at kigge på det.

 

3. Hvis dit badekar har fået en revne

Har du bemærket, at dit badekar har fået en revne eller et lille hul? Det kan skyldes slidtage, hvilket vil opstå når badekarret bruges ofte. Revnen kan være kommet i forbindelse med stød eller hvis du har tabt noget ned i badekarret. Du skal naturligvis tage hånd om det med det samme, så dit badekar pludseligt ikke flækker og der vil drive vand udover det hele. Her kan du finde professionelle, der kan udføre reparationer af emalje eller af selve badekarret.

More articles