Gode tips og tricks med mad ud af huset som levering

09 January 2021 Anders Lundtang Hansen

Man kan få mad ud af huset i mange sammenhænge, hvor der er tale om catering til en virksomhed, hvor man skal bruge mad til en reception, eller man skal spise en masse mennesker af til en buffet, eller der skal leveres mad til en konference med videre.

Så er der jo også de geografiske forskelle, hvor man kan få mad ud af huset i Silkeborg og hele vejen til Bornholm. Der er en god forretning i den slags. For udover at alle mennesker skal have noget at spise, så er der mange anledninger til at spise folk af.

Mennesker samles generelt om mad.

Og så er der jo også de gange, hvor man selv skal afhente maden, og vi vil se på nogle smarte foranstaltninger, man kan gøre sig, når man både leverer maden, og når man skal hente den selv.

På den her måde kan man holde maden frisk hele vejen til døren

Vi starter med, når man er et firma, der leverer maden, eller man som kunde vælger levering, hvis den mulighed er der.

Sådan et firma har som regel nogle kølebokse og kasser, der kan holde på varmen på maden, så der både er til de kolde retter og de varme retter.

Om muligt bør man pakke det i sidste øjeblik og levere, når det er færdigt, så maden er så frisk som muligt.

Så skal man også køre forsigtigt, om man skal langt eller kort, så maden ikke bliver ødelagt på turen.

Det samme gælder selvfølgelig, når man skal hente den selv, at man kører forsigtigt, og kan man låne de samme nævnte kasser, så er det en fordel – husk bare at levere dem retur igen.

Selvom maden skal være godt indpakket for ikke at gå i stykker, så er det dog godt for miljøet, at man ikke bruger for meget plastik eller pap til at pakke det ind.

More articles