Gode lån til lave renter

19 January 2020 Søren Black
Gode lån til lave renter

Når pengene ikke rækker til hele måneden

Der kan være mange årsager til, at dine penge ikke rækker til hele måneden. Men derfor er det alligevel en ærgerlig situation, når weekenden nærmer sig, og kontoen er tom. Vennerne vil have dig med i byen, men du mangler altså penge til både taxaen og de kolde drinks i baren. Her kan Ikano Bank være din ven i nødden. Ikano Bank tilbyder dig nemlig op til flere muligheder for at låne penge til en lav rente. Dermed får du ikke bare den bytur, du har glædet dig til længe, du undgår også et dyrt overtræk på din konto.

Lån der kun er et klik væk

Ikano Bank har gjort det så nemt som muligt for dig at låne det, du måtte have brug for. Det foregår alt sammen på Ikano banks hjemmeside, hvor lånet kun er nogle få klik væk. Du udfylder blot en låneansøgning, og udfylder en lånekontrakt, når du er blevet kreditvurderet til at kunne låne. Dernæst går der kun nogle få dage, så har du det ønskede beløb på din konto. Tilbagebetalingen kan du så klare ved at downloade en budgetskabelon, som Ikano Bank har udviklet. Med denne skabelon får du et fint overblik over, hvor meget du skylder banken.

Få op til 300.000 kr. på din konto

Mange af de planer, du gerne vil realisere koster penge, som du måske ikke lige har på kontoen. Det kan være en jordomrejse, et nyt køkken eller en ny bil til carporten. Sådanne store udskrivninger koster mange penge, som du heldigvis kan låne hos Ikano Bank. Her kan du nemlig låne op til 300.000 kr. uden udbetaling. Der kommer ingen skjulte gebyrer på lånet, og du kan betale det af på op til 12 år. Går du i din traditionelle bank, vil en bankrådgiver oftest spørge dig, hvad du dog skal bruge de mange penge på. Hos Ikano Bank er der ingen, der spørger til, hvorfor du ønsker at låne penge. Du får bare pengene sat ind på din konto, og du kan således bruge dem til lige det, du ønsker.

Læs mere på:

https://ikanobank.dk/laan/

More articles