Giv dit hjem et newyorker look med glasdøre, glasvægge og spejle

29 November 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Drømmer du om at skabe et råt og urbant new yorker look i din bolig, har du brug for at inkorporere glasdøre, glasvægge og spejle i boligen. Det er nemlig nogle af kendetegnene for de store fabriksbygninger i New York, der blev lavet om til boliger. Med glasvæggene var det muligt at skabe flere rum i de gamle fabrikslokaler og stadig sørge for, at der kom lys i alle rummene. 

Hvis du gerne vil have sat en glasvæg, en glasdør eller et spejl op, vil det være oplagt for dig, at du kontakter en glarmester i København. Det kan for eksempel være glarmester-madsen.com, der har stor erfaring med at sætte glavægge op. Du kan derfor være sikker på, at du får et godt resultat. 

I Danmark er vi jo ikke vant til, at der er glasvægge rundt om de rum, vi opholder os i. Vi vil derfor i mange tilfælde foretrække, at der er helt almindelige vægge. Derfor kan du dog stadig godt have glasvægge og få et new yorker look. For eksempel kan du bruge væggen som en rumdeler, så du får et kontor, lige som du også kan bruge den rundt om brusekabinen ude på badeværelset. 

image

Glasdøre og spejle fuldender looket i din bolig 

Med glasdøre og spejle kan du fuldende looket i din bolig og dermed få det look, som du gerne vil have. Glasdørene er for eksempel oplagt at have mellem to rum, du bruger meget. Det kan være stuen og kontoret eller stuen og køkkenet. Ved at have en glasdør er det muligt for dig at lukke døren, når du ønsker at være væk fra resten af familien, men du har stadig mulighed for at se dem. Det kan give en følelse af, at du stadig kan følge med i, hvad der foregår.

Det kan særligt være rart, hvis du har mindre børn, og du derfor gerne hurtigt vil kunne gribe ind i, hvad de laver. 

More articles