Fremhæv dit hjem med smukke trægulve

26 July 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Nogle gange bliver man overrasket hvis man overtager en bolig med gulvtæpper for nedenunder gemmer sig der de smukkeste trægulve. Det er muligt at det først skal afhøvles og slibes men så står du også med en hel anden bolig. En anden mulighed er at det er lang tid siden at gulvene er blevet slebet og de derfor trænger til en kærlig hånd. 

Det er muligt selv at afhøvle og slibe gulvet. Et hvert byggemarked med respekt for sig selv udlejer maskiner og sælger det nødvendige sandpapir. Det er ikke svært selv at gøre, men det kræver at man får skiftet sandpapir på det rigtige tidspunkt. Skifter man det for sent, risikere man at gulvet bliver ridset, men hvis man går over til det fine sandpapir for tidligt bliver man aldrig færdige. Samtidig er det er tidskrævende arbejde. Du skal sætte ca. 2 dage af til hvert værelse. Du kan læse mere her https://dbf-gulvservice.dk/.

At vælge en håndværker

Med mindre at du allerede kender et firma der sliber gulve, det kan f.eks. være at du har venner eller familie der lige har fået deres afhøvlet og slebet kan det være svært at finde den rigtige til opgaven. Derfor er det en god ide at sætte tid af til at finde den rigtige. Det er tid der er givet godt ud og som potentielt kan spare dig for meget tid, frustration og sikkert også penge, hvis du har været så uheldigt at vælge nogen, der ikke har lavet dine gulve ordentligt.

Kontakt derfor flere firmaer og bed dem om at komme med et skriftligt tilbud. Ved at få flere tilbud får du en ide om prisniveauet og du kan i ro og mag undersøge de forskellige tilbud. Det er også en god ide at undersøge, hvad tidligere kunder har haft af oplevelser med firmaet. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte.

More articles