Forslag til at spidse ører til en konference

29 October 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man har fået at vide, at man skal med til en vigtig konference, og man har sådan set også glædet sig til at være med.

De rette lokaler er fundet, og forholdene er gode, men derfor handler det stadigvæk om, at man som enkeltperson kan gøre sit for at holde koncentrationen, specielt hvis der er mange lange taler, hvor man bare skal lytte, og der ikke er indlagt pauser.

Heldigvis er der ting og sager, som man kan gøre, så det er lettere at holde koncentrationen undervejs, og det er nogle tips, som vi gratis giver dig i denne artikel.

Og det starter endda forud for konferencen, for man skal have sig en god nats søvn og dukke op i god tid, så man både er udhvilet, man kan spise morgenmad – eller frokost alt efter, hvornår på dagen den konference er – og så er der en anden fordel ved at være til konferencen i god tid.

Få større fokus på den konference

For ved at være der i god tid kan du få en plads tæt på, hvor der bliver talt fra, og det øger ens fokus, at der ikke er andre eller for mange ting i vejen foran en; man kan høre taleren bedre og lettere blive set, hvis man har og må byde ind med spørgsmål.

Desuden giver det lidt ekstra, at man ved, man kan blive set, hvis man døser hen eller gaber, så man gør sit for ikke at miste koncentrationen.

Dernæst er det smart at tage noter, fordi foruden at man husker tingene bedre bagefter, så gør det også, at man holder sig aktiveret, mens man er det, og så har det relevans for konferencen.

Sørg også for ikke at gå ned på energi, hvis du kan få dig en snack imens eller få lidt at drikke.

 

More articles