Forkæl dine vægge med kunst

10 March 2020 Mette Nielsen
Forkæl dine vægge med kunst

Mangler du inspiration til forandring i din bolig, så kig dig omkring på diverse udstillinger og gallerier og bliv klogere på, hvad du gerne vil have i dit hjem. Det er nemlig ofte meget lidt, der skal til for at skabe et helt nyt udtryk i din bolig, og her kan kunst skabe underværker. 

Hvad skal dit næste billede være på din væg? Find inspiration lige her og bliv klogere på, hvad kunst kan gøre for dig. Lad dig inspirere og blive klogere, men forestil dig også, hvad der vil se godt ud hjemme i netop din bolig. 

Det er forskelligt fra hjem til hjem, hvad der ser godt ud på væggene. Det handler om, hvilken stil du bor med og hvilket udtryk du gerne vil have. Samtidig skal du passe på med kun at vælge den sikre vej, for det kan også nemt blive forudsigeligt og kedeligt.


Gør noget vildt
Faktisk er det helt i orden at sprænge rammerne lidt, når du vælger kunst til dine vægge. Gå efter noget som sætter tankerne og hjertet i gang, det er det vigtigste. Du må naturligvis gerne tænke over, om det passer ind i din bolig. Du skal for eksempel ikke hænge et kæmpe maleri på væggen, hvis der slet ikke er plads og det visuelt ser dumt ud. 

Omvendt kan det netop være det store maleri, der skaber en skøn og modig forandring i din bolig. Det kan du ikke vide på forhånd, men det kan være både sjovt og lærerigt at kaste sig selv lidt ud på dybt vand, så kan du måske blive overrasket.

Tør du ikke for alvor at gøre noget ved din bolig udover det sædvanlige? Hvorfor dog ikke, du skal huske på, at det kan altid laves om igen. En farve på væggen, et billede på væggen eller meget andet kan som regel laves om, hvis det ikke ser godt ud. Og hvem ved, måske kommer det til at se virkelig flot ud. 

Tjek også disse sider:

https://vielskerkunst.dk/
https://KunstForLivet.dk/
https://AltOmKunst.dk/
https://HvadKunst.dk/
https://ErDetKunst.dk/
https://BedsteKunst.dk/
https://NyesteKunst.dk/
https://GammeltKunst.dk/
https://kunst-kultur.dk/
https://Fresko.dk/
https://kunzt.dk/
https://kunstinspiration.dk/

More articles