Fordelagtige forslag til en buffet

01 April 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Lad os sige, at man har fået lavet en buffet Ringsted af den slags, som der passer til arrangementet, hvor der både er forskelligt nok, så der burde være noget for alle, og at der ikke mindst er nok til, at alle kan få noget at spise.

Når man så står med det her mad, så kan det være, der er noget, der skal varmes op, før det er parat, men man kan også risikere, at gæsterne er forsinkede, eller at eventet skal rykkes nogle timer, men man ikke kan rykke på leveringen af maden, så den kommer til tiden.

Så her skal man holde øje med, om der er noget, der skal køles ned, eller om der er noget, der skal varmes op.

Har man den buffet udenfor, så skal man gerne lægge noget tungt på servietterne og andre løse genstande, så de ikke blæser væk, og man må endelig sørge for, at der ikke ender insekter eller dyr i buffeten!

buffet

Buffeten skal man sørge ordentligt for

Desuden skal man også holde boldspil væk fra buffeten; generelt skal heftige aktiviteter – om buffeten er ude eller inde – holdes langt væk fra maden.

Man kan også risikere, at maden kommer til at stå ude så længe, at den bliver doven, at den lige skal krydres op, eller man må lige varme eller nedkøle den, så den er mere frisk.

Så skal man også sige, om der er mere ude i køkkenet, som der bare ikke er plads til lige nu, hvis folk går efter de retter, som der er ved at være væk, og de så kun tager en lille portion.

Bemærker man, at folk ikke er ved at tage så meget mad mere, så er det også et godt tegn til at pakke maden væk, så man kan stille den i køleskabet, så den kan holde sig længere.

More articles