Fliserens: Det er faktisk muligt!

06 August 2020 Pia Nielsen

Det er faktisk muligt at få rene fliser på terrassen! Du kan få professionel fliserens i Ringsted eller nær dig, så du én gang for alle, kan få bugt med alger og andre misfarvninger på fliserne. Forlæng levetiden på fliserne i indkørslen eller på terrassen ved at fjerne alger og andre aldringstegn regelmæssigt. 

Hvad koster fliserens i Ringsted?

Det er en udgift at bestille professionel fliserens i Ringsted, men på sigt kan det ofte betale sig. Fliser i indkørsler og på terrasser bliver sjældent skiftede, fordi de er nedslidte eller itu – ofte skiftes de, fordi de har skiftet farve på grund af algebelægning. 

At købe fagfolk til at løse opgaven med rensning af fliser er at forlænge levetiden på dine fliser! Du sparer med andre ord penge på udskiftning af fliser ved at holde dem rene hele deres levetid. 

Hvor ofte er fliserens nødvendigt?

De fleste renser fliser én gang om året, men det afhænger af omgivelserne, hvor ofte der er behov for fliserens.

Er din terrasse overdækket og ligger godt beskyttet mod vejr og vind, kan du sikkert nøjes med at få dem professionelt renset med flere års mellemrum. Er dine fliser i indkørslen eller på terrassen meget udsatte for vejret og omgivet af buske og træer vil behovet nok følge den generelle anbefaling for fliserens på ca. 1 gang om året. 

Du kan selv hjælpe til…

Ved at holde flisefuger fri for ukrudt og regelmæssigt selv sørge for at rense dine fliser kan du nøjes med lejlighedsvis at få det gjort professionelt. Betragt dine fliser som dine tænder – hvis du børster dem hver dag, er der mindre arbejde for tandlægen ved det årlige tandeftersyn… samtidig undgår du også problemer med tænderne på sigt på grund af den professionelle tandrens hos tandlægen. 

Dine fliser holder ganske enkelt længere og ser smukkere ud med professionel fliserens af og til!

More articles