Find flotte, brugte biler online – det betaler sig

12 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du er på udkig efter en erstatning for din nuværende bil – og måske ikke lige har finanserne til at anskaffe en skinnende ny én af slagsen – kan du med fordel gå på jagt på det temmelig omfattende marked for brugte biler i Danmark.

En brugt bil behøver ikke at være en dårlig eller meget slidt bil. Brugte biler anno 2019 holder en væsentligt højere standard end for blot få årtier siden. Dette skyldes, at nyere biler generelt er mere solidt konstrueret, med en bedre brændstof økonomi og en højere sikkerhed. Og da nye biler med tiden bliver til brugte biler, vil dette have en afsmittende effekt på det hastigt ekspanderende brugtvogns marked.

Få mere bil for pengene med en brugt bil

Dertil kommer, at flere og flere bilejere sælger deres biler før de bliver mere end fem år gamle. Således har du faktisk en rigtig god chance for at finde en brugt bil af nyere dato uden alt for mange kilometer i bagagen. Og biler, som var nye for 5 – 6 år siden, holder stadig en ret høj kvalitet. Dertil kommer, at du med en brugt bil som regel får en masse ekstra udstyr med i pakken – udstyr som du ellers ville have skullet betale merpris for, havde du købt bilen fra ny.

Den helt store gevinst ved at købe en brugt bil er selvfølgelig, at du slipper for det enorme værditab, en fabriksny bil lider under i løbet af sine første leveår. Når en bil er tre år gammel, har den nærmest tabt al den værdi den kan tabe. Og er du rigtig heldig, kan du have en brugt bil i et par år og dernæst sælge den videre uden det store økonomiske tab. Du finder de bedste brugte biler online hos autoriserede forhandlere.

Kig ind på biltorvet.dk og se de mange annoncer for billige brugte biler til salg i dit lokalområde.

More articles