Find en autoriseret elektriker i Viby

04 August 2020 Silje Hansen

editorial

En elektriker kan i dag hjælpe med mange forskellige opgaver. Elektronik og elektriske apparater i hjemmet og virksomheden har udviklet sig enormt meget, hvorfor der også stilles højere krav til en elektriker i dag. Det er ikke kun el-arbejdet som at der skal trækkes el ind i en bygning eller laves stikkontakter i dag. Det kan også være alt lige fra installation af klimaanlæg, varmepumpe eller andre apparater til hjemmet. 

Det kræver derfor også at du gennemfører en uddannelse, før du kan blive elektriker. Herefter skal du ansøge om at få en autorisation af tilsynsmyndighederne, for at må udføre arbejde for en virksomhed. Det skyldes, at der er nogle opgaver som er lovpligtige, at de bliver udført at en autoriseret elektriker.

Kan det betale sig at hyre en autoriseret elektriker?

Det korte svar må være ja. Det kan blive langt dyre at lade vær. Hvis ikke du bruger en autoriseret elektriker til de opgaver, som er lovpligtige, vil din installation i hjemmet eller i virksomheden blive betragtet som ulovlig. Det vil sige, at hvis der opstår en brand eller skade, som blandt andet skyldes det el-arbejde, vil du ikke kunne få dækket de skader eller tab, som det har forårsaget af din forsikring.

Derudover kan du forvente at arbejdet er iorden, når du hyrer en autoriseret elektriker.

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal finde en elektriker?

Når du skal hyre en elektriker, kan det godt betale sig at undersøge markedet. Da der oftest er mange om buddet, anbefaler vi at søge lokalt. Her kan du søge efter en lokal autoriseret elektriker, der er specialiseret til at løse den opgave, som du skal have hjælp til. Her kan vi f.eks. anbefale Rosborg.dk, hvis du søger efter byens foretrukne elektriker i Viby. Her får du god behandling og fair priser for deres arbejde.

More articles