Find din nye minigraver i Ebeltoft

08 December 2018 Astrid Pedersen

editorial

Det danske, familiedrevne firma Ib E. Mortensen A/S har igennem fem årtier stået for salg af nye og brugte entreprenørmaskiner i bedste kvalitet og af højeste standard. Virksomheden, som i 1967 blev stiftet af ægteparret Ib og Inge Mortensen, har i løbet af årene vokset sig større og stærkere, og er nu blandt de mest troværdige aktører på markedet for maskinel til entreprenør branchen.

Særligt inden for maskiner så som rendegravere, minigravere, teleskoplæssere og minilæssere står Ib E. Mortensen for kvalitet, slidstyrke og holdbarhed. Du vil med garanti kunne finde alt, hvad du skal bruge inden for entreprenør maskinel og reservedele hertil – kig blot ind på virksomhedens hjemmeside på iem.dk og se det store sortiment i Ib E Mortensen A/S’ maskinhaller.

Eurocomach minigravere og midigravere – slidstærk kvalitet og nem betjening

Til de lettere og mere præcisions krævende stykker gravearbejde anbefales den såkaldte minigraver. Italienske Eurocomach producerer minigravere i mange forskellige varianter og størrelser, her af 13 modeller som rangerer i vægt klasser 1 ton til 6 tons. Inden for samme produkt linje finder du de såkaldte midigravere, af hvilke der pt eksisterer fire styks – disse rangerer fra 8,3 til 9,9 tons.

Minigravere og midigravere er udrustet med kombineret udtag til tiltskovl samt hammer, dozerblad, langt gravestik, 2 hastigheder på undervognen, og – for visse modellers vedkommende – kabine m. varmeapparat. Samtlige modeller er nemme at betjene for føreren, og de mere avancerede modeller i serien er tilmed udstyret med proportionalstyrede joy stick, hvor du kan betjene diverse ekstra hydraulikfunktioner proportionalt – direkte fra rulleknapper i maskinens joy stick.

Find din nye Euromach minigraver i Ebeltoft hos Ib E. Mortensen A/S

Ib E. Mortensen A/S har det danske agentur på de smarte, moderne og robuste minigravere fra Euromach, og du kan derfor finde disse – og deres fætre, midigraverne – i det brede udvalg af moderne entreprenørmaskiner på iem.dk

More articles