Find din nye brugte bil hos Det Digitale Bilhus

16 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du i overvejelser omkring anskaffelse af en ny bil – og er budgettet ikke til en spritny én af slagsen? Så kan du med fordel gå efter en brugt model.

Det danske brugtvogns marked formelig bugner af flotte, brugte biler med masser af år tilbage under kølerhjelmen. En brugt bil anno 2021 behøver ikke at være en gammel ubrugelig spand eller et sminket lig. Det kan sagtens lade sig gøre at finde en brugt bil af nyere dato til en brøkdel af bilens nypris.

Du har nemlig den fordel når du køber brugt bil at bilen allerede vil have gennemlevet størstedelen af sit forventede værditab. Dette finder sted inden for de første tre til fem år. Og en bil med så få år på bagen vil stadig kunne holde sig i fin og forsvarlig kørestand i lang tid fremover.

Hvor kan jeg finde en brugt bil i god stand?

Er du således i markedet efter en ny brugt bil kan du for eksempel starte hos Det Digitale Bilhus. Det Digitale Bilhus er en sammenslutning af 23 bilhuse, forhandlere og autoværksteder fordelt over hele landet med speciale inden for biler af mærkerne Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco.

Du vil altid kunne finde et velassorteret udvalg af annoncer for brugte biler til salg fra disse mærker hos Det Digitale Bilhus, som præsenterer en brugervenlig online portal for nuværende og kommende bil ejere. På denne portal kan du, foruden masser af lækre brugte biler til salg, finde reservedele og ekstra udstyr til din nuværende bil samt komme i kontakt med nogle af Danmarks bedste automekanikere og værksteder med speciale inden for reparation og servicering af netop din bils mærke.

Du kan besøge Det Digitale Bilhus og læse mere om de enkelte bilhuse og værksteders produkter og services på portalen detdigitalebilhus.dk

More articles