Find din lokale kaffevogn i Herning

30 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

De smarte kaffeknallerter og mobile kaffevogne bliver mere og mere populære i forbindelse med privat- eller erhvervsrelaterede arrangementer. Og der er da også mange muligheder for at anvende denne fikse model.

Kaffeknallert til dit bryllup eller andre festlige lejligheder

Står du for at skulle afholde et større socialt arrangement – for eksempel et bryllup, en rund fødselsdag, eller måske en vejfest for naboer og genboer? Så vil du sikkert gerne forkæle gæster og deltagere med lækker, velbrygget kaffe.

Med en kaffeknallert eller en kaffevogn slipper du for selv at skulle brygge store mængder kaffe og fremskaffe et stort antal termokander. Du får samtidig meget mere velsmagende kaffe, serveret af veloplagte og smilende baristaer som brygger kaffen på stedet.

På den måde sparer du dig selv for en masse besvær, samtidig med at du får lækker og friskbrygget kaffe i netop de varianter du ønsker. Og dine gæster kan selv bestemme om de skal have espresso, americano, macchiato, cortado eller måske endda en cappuccino.

Forkæl dine medarbejdere med en kaffeknallert eller en kaffevogn

Du kan også vælge at booke en kaffeknallert som ekstra forkælelse af medarbejderne når de møder ind på arbejde om morgenen. Det er nu en gang sjovere at påbegynde dagens opgaver i selskab af en kop dampende varm friskbrygget kaffe af høj kvalitet frem for en flad kop automat eller termokande kaffe.

Du kan vælge at have kaffevogn ved firmaets hoved indgang eller i receptionen på faste ugentlige dage, eller i forbindelse med månedlige morgensamlinger for at høje medarbejdernes incitament til at møde op. Og så er der jo selvfølgelig altid mulighed for at benytte en kaffeknallert eller kaffevogn i forbindelse med større receptioner eller konferencer, således at dit travle kantine personale bliver aflastet.

Hvis du ønsker at booke en mobil kaffebar i Herning kan du gøre dette via hjemmesiden kaffeexpressen.dk

More articles