Find din lokale el installatør i Ballerup

10 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du skal renovere din bolig, er der næsten med garanti kabler, som skal udskiftes, eller et HFI relæ som trænger til en opdatering. Dette arbejde må du ikke udføre selv. El arbejde er simpelt hen forbundet med for stor en risiko til at det er forsvarligt selv at rode med det, medmindre du har en relevant uddannelse eller autorisation dertil. I modsat fald skal du have fat på en autoriseret el installatør eller elektriker.

Hvor finder jeg en kompetent el installatør i Ballerup?

Hvis du leder efter en autoriseret el installatør eller elektriker i Ballerup, kan du med fordel kigge i retning af installatør firmaet W. Johansen El ApS. W. Johansen El ApS finder du i Metalbuen i Ballerups industrikvarter, hvorfra firmaet driver elektriker delen af virksomheden, som tæller såvel el og VVS installatør arbejde.

Hos W. Johansen El ApS finder du stærke kompetencer inden for autoriseret el arbejde – og du kan således trygt vælge W. Johansen El ApS når der skal løses elektriker opgaver i din bolig. W. Johansen El ApS kan være behjælpelige med alle typer opgaver i alle størrelser. Ingen opgave er for stor eller for lille for W. Johansen El ApS, som udfører alt fra rådgivning og udførelse af energi renoveringer i private hjem til servicering af hele bolig foreninger og erhvervs virksomheder.

W. Johansen El ApS påtager sig hvert år mange opgaver inden for renovering af køkken og badeværelse, og hjælper også gerne med rådgivning og udførelse af komplette renoveringer af huse eller af lejligheder. Der ud over kan W. Johansen El ApS hjælpe i forbindelse med lovliggørelse af el tavler samt med det obligatoriske el eftersyn ved udfærdigelse af ejerskifte forsikring.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på el arbejde i din bolig, kan du indhente et sådant via W. Johansen El ApS’ hjemmeside w-teknik.dk

More articles