Find din el installatør i Horsens

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal du bygge om eller til, og skal der i den anledning trækkes nye kabler eller oprettes nye strøm kredse? Så skal du have fat på en autoriseret el installatør eller elektriker. Dette er et lovkrav idet du som lægperson kan komme til at udrette store skader hvis du forsøger dig med elektriker arbejdet i din bolig.

Hvor finder jeg en autoriseret el installatør i Horsens?

Hvis du er bosiddende i Horsens eller på Horsens egnen, kan du med fordel vælge Norup El-teknik som din elektriker. Norup El-teknik er et veletableret elektriker firma som igennem mere end fjorten år har hjulpet såvel private som erhvervs kunder med el op gaver af større eller mindre omfang.

I forbindelse med din ombygning af – eller tilbygning til – din bolig kan du hos Norup El-teknik få hjælp til alt arbejde som hidrører fra bygningens faste elektriske installationer. Ingen opgave er for stor eller for lille for Norup El-teknik, som gerne hjælper med såvel flytning af en stik kontakt som med planlægning af elektriske installationer og teknisk infrastruktur i større bygge projekter og entrepriser.

De dygtige elektrikere og installatører hos Norup El-teknik vil altid bestræbe sig på at levere den optimale el løsning til dig som kunde, således at du får et el system som både er tidssvarende og fremtids sikret. Samtlige medarbejdere hos Norup El-teknik holder løbende deres kompetencer og ekspertise ved lige gennem efteruddannelse og kurser, således at de altid er up to date med såvel de nyeste teknikker og metoder som med tidens regulativer og standarder. Dette er din sikkerhed for et stykke vel udført elektriker arbejde som lever op til samtlige lovkrav, og som du kan have glæde af i mange år.

Vil du vide mere om Norup El-teknik, og måske indhente et skarpt tilbud på el arbejde, kan du blive klogere på norup-el.dk

More articles