Find den rette fodplejestol online

08 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du fodplejer eller kosmetolog som tilbyder pedicure behandling? Så bør du overveje at anskaffe en fodplejestol.

Hvorfor bruge penge på en fodplejestol?

Måske synes du at det er spild af penge at købe en fodplejestol til din klinik. Klienten kan vel lige så fint sidde i en almindelig lænestol eller måske en behagelig kontor stol i løbet af den tid det tager at få ordnet fødder. Men her skal du tænke på at det ikke alene er klientens komfort det handler om. Det er i lige så høj grad din ergonomi som er på spil.

Med en professionel fodplejestol kan du justere højden og tiltningen således at du får mulighed for at tilpasse klientens placering til din egen arbejdsstilling. På den måde kan du komme igennem en arbejdsdag uden at slide dig selv helt i bund eller pådrage dig arbejdsskader. Og samtidig vil din klient føle sig godt tilpas ved behandlingen, når han eller hun kan modtage denne siddende i en komfortabel og stabil fodplejestol.

Hvor finder jeg en god fodplejestol til min klinik?

Uanset om du arbejder med kosmetiske fod behandlinger, eller om du er autoriseret fod terapeut, er det altså en rigtig god idé at investere i en justerbar fodplejestol. Den gode nyhed i denne forbindelse er at en sådan ikke behøver at koste spidsen af en jetjager.

Hos Altermed Wellness finder du et bredt udvalg af lækre fodplejestole i høj kvalitet. Fodplejestole fra Altermed Wellness fås med eller uden elektrisk eller hydraulisk justering, og i flere forskellige udformninger. Se for eksempel den utroligt lækre Weelko fodplejestol Tarse som leveres med 3 motorer som styrer henholdsvis højde, ryglæn og sæde hældning, med mulighed for tilføjelse af en fjerde motor til styring af de separate ben hvilere.

Du kan se Tarse fodplejestolen og andre fodplejestole hos Altermed Wellness på altermed.dk

More articles