Find den bedste creme mod soleksem online

27 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Sommeren er lige på trapperne – og med den masser af herlige solskinstimer. Det er dog ikke alle, som synes det er lige sjovt at opholde sig under den strålende sol.

Er du en af de uheldige som har en tendens til at udvikle soleksem vil du sikkert vægre dig ved at gå ud i solen. Dette er ganske forståeligt. Har man først oplevet at huden bliver ildrød, måske endda med knopper eller blærer, og samtidig kløer og svider efter blot få minutter i solen er man effektivt vaccineret mod soldyrkning. Og der er desværre ikke så meget du kan gøre for at forebygge denne tilstand ud over at dække huden til eller beskytte den med solcreme med høj UV beskyttelses faktor.

Hvorfor får jeg soleksem?

Der er ikke nogen endelig og definitiv forklaring på hvorfor man udvikler soleksem. Den mest anerkendte forklaring er at kroppen reagerer på de kemiske forbindelser som dannes i huden når solens stråler rammer den. Kroppen opfatter disse stoffer som fremmede og sætter derfor immun systemet i sving.

Således er soleksem en slags allergisk og auto immun reaktion. Desværre kan man ikke rigtig gøre så meget for at kurere soleksem eller forebygge den andet end ved at holde sig ude af solen. Når først du har udviklet soleksem vil du under alle omstændigheder skulle beskytte det ramte område mod solens stråler i mindst en uge indtil reaktionen har lagt sig.

Hvad du kan gøre er at påføre en god nærende creme som kan hjælpe huden med at reparere skaderne og genopbygge sig selv samtidig med at den dulmer svien og kløen og lægger en dæmper på eventuel rødme og hævelse. Og en sådan creme finder du i Vitacreme B12.

Vitacreme B12 indeholder alle de lindrende og nærende ingredienser som skal til for ud udbedre skaderne efter soleksem. Find Vitacreme B12 online på vitacreme.dk.

More articles