Få professionel behandling på en lokal tandlægeklinik

13 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

I Danmark har alle unge under atten år igennem årtier haft gratis adgang til tandlæge hjælp. Dette har haft afgørende betydning for folkesundheden her til lands. De generationer, som er født efter 1950, har på grund af den obligatoriske skole tandpleje haft de bedste forudsætninger for at bevare det blivende tandsæt sundt og intakt gennem hele deres liv.

Desværre er der mange som dropper de regelmæssige tandlæge besøg når de ikke længere er i den skolesøgende alder. Dette er rigtig ærgerligt, for netop det årlige eller halvårlige besøg i tandlægeklinikken kan spare dig for mange smerter i såvel tænder og tandkød som i din pengepung.

Hvorfor gå til tandlæge så ofte?

Måske synes du at det lyder voldsomt med et til to årlige tandlæge besøg. Men her skal du tænke på at det er både tid og penge som er rigtig godt givet ud. Når du sætter dig i tandlæge stolen og gaber op giver du nemlig tandlægen mulighed for at fange ansatser til eksempelvis karies eller parodontose inden de udvikler sig i kritisk retning.

Tandlæge, tandlægeklinik, behandlinger

Hvis parodontose – en af de mest almindelige og samtidige frygtede tandkøds sygdomme – opdages i tide, vil udviklingen heraf kunne bremses. Det betyder at du kan slippe for at miste op til flere tænder. Og du vil samtidig kunne bevare dit flotte og sunde tandkød intakt.

Hvor kan jeg finde en dygtig tandlæge i Søborg?

Hvis du er bosat i Søborg, Gladsaxe eller nærmeste omegn kan du finde en dygtig tandlæge hos Tandlægerne Søborg. Tandlægerne Søborg kan hjælpe dig med alt fra tandrensning og eftersyn over lapning af huller i tænderne og isættelse af kunstigt tandimplantat til behandling af tandrodsbetændelse og hjælpe i forbindelse med lindring af smerter efter rodbehandling.

Du kan læse mere og booke tid hos Tandlægerne Søborg online via klinikkens hjemmeside på tandlaegernesoeborg.dk

More articles