Få jer nogle fælles caps

06 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvordan er det lige, at man kan genkende en person ret så hurtigt blandt en mængde af mange andre mennesker?

Det gør man ved at se efter hovedbeklædningen, for den stritter tit op over de andre mennesker, og selv hvis man er lille, så kan en rigtig flot hovedbeklædning være noget, som man nemt spotter.

For en person kan have en masse særlige karaktertræk både fysisk på kroppen og psykisk, men det er svært at se, når der er mange andre mennesker indblandet, som man skal differentiere mellem.

Og så kigger man jo tit fra oven og ned, hvorfor den hat, hue eller andet er noget, som man let får øje på – dette gælder især, hvis man tit bærer den samme hat eller anden hovedprydelse.

Man kan således danne sin egen lille uofficielle klub, hvor man nemt kan genkende medlemmerne, ved at man har ens caps/kasketter på.

caps

De caps er et krav for at blive medlem

Nu kan det jo så være, at I ikke ligefrem har råd til at få lavet jer nogle særlige caps, hvor I har jeres klublogo på, men derfor kan man jo bare vælge nogle, der enten er neutrale eller bærer den farve, som I godt kan lide, men hvis der er anden dekoration på, så kan I jo bare sige, at det er den måde, som I kan genkende hinanden på.

Senere kan man så omdanne de kasketter til nogle, hvor man har ens egne logoer på.

Hvis man virkelig vil gøre meget ud af det, så kan man jo får lavet nogle i forskellige farver, der indikerer, hvilken rang man har, eller hvor i hierarkiet man er.

Selvfølgelig skal man så have hver sin cap, som der passer til ens hoveds størrelse, for så kommer den til at sidde bedst, hvor den hverken er for stor eller lille.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/

More articles