Få inspiration til overdækket terrasse

11 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal din bolig beriges med en lækker træterrasse? Så bør du overveje, om ikke hele eller dele af terrassen skal være overdækket.

Hvorfor vælge en træterrasse med overdækning?

Måske synes du det er synd at vælge en overdækket terrasse, når nu du gerne vil bruge terrassen til solbadning. Men her skal du tænke på at den danske sommer ikke altid arter sig som vi ønsker. Faktisk er det overhovedet ikke sjældent at det er overskyet med regn og blæst flere dage eller uger i streg. Og så har du ikke megen glæde af din træterrasse med mindre der er tale om en overdækket terrasse.

Med en overdækket terrasse kan du desuden nyde udelivet i mange flere måneder. Hvis du vælger at udstyre din træterrasse med en terrassevarmer kan du tilbringe mangt en hyggelig efterårs aften i ly og læ for regn og blæst. Og så kan du stille barnevognen ud på din overdækkede terrasse når baby skal sove til middag.

Hvor kan jeg finde en tømrer, som kan bygge en flot overdækket terrasse?

Hvis du ønsker at få opført en træterrasse til dit hjem i Odsherred eller Nordsjælland kan du trygt kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS. Andreas la Cour har mange års erfaring inden for design og konstruktion af træterrasse – også de overdækkede af slagsen.

Når du vælger at overlade opførelse af din nye træterrasse til Andreas la Cour er du garanteret et smukt og holdbart resultat i form af en terrasse som er særligt designet til netop din bolig. Med en Andreas la Cour træterrasse kan du med sikkerhed føre ekstra værdi til din ejendom såvel når det handler om økonomi som når det gælder familiens livskvalitet.

Du kan se eksempler på Andreas la Cours udførte arbejde, og få overdækket terrasse inspiration, på hjemmesiden kun-terrasser.dk

More articles