Få inspiration til køb af parfume

11 October 2019 Astrid Pedersen
Få inspiration til køb af parfume

Er det ved at være på tide at skifte til en ny parfume – og søger du inspiration til dit næste indkøb? Så kan du roligt læse med her. Du bør nemlig aldrig overlade køb af ny parfume til tilfældighederne – du skal trods alt kunne holde duften ud i nogle måneder. Og det er så ærgerligt at bruge hundredvis af kroner på en parfume, man lynhurtigt bliver træt af – eller som viser sig slet ikke at passe til hverken eens egen krops duft eller det personlige udtryk, man ønsker sig.

Dag- eller aften parfume?

Når du står for at skulle udvælge dig en parfume, som skal være din signatur duft det næste lange stykke tid, bør du først og fremmest beslutte dig for formålet med parfumen. Skal det være en forførerisk og let påtrængende duft, som især anvendes til fester eller i byen? Skal det være en uskyldsren og blomsteragtig duft, som man vil forbinde med en ung, sød pige – eller er du mere ovre i en femme fatale?

Hvis du er på udkig efter en parfume, som du kan bruge til daglig på jobbet, bør du gå efter en af de diskrete og volatile dufte – for eksempel fra Clean – som kun mærkes ganske let, når du er tæt på en anden person. Hvis du vælger en alt for kraftigt duftende parfume til at have på på kontoret, kan det hurtigt gå hen og blive kvalmt for dine kolleger. Du skal huske, at du er den, der mærker mindst til duften, fordi din lugtesans hurtigt vænner sig til den. Så hvis du selv kan lugte parfumen, og konstant er opmærksom derpå, er den muligvis for kraftig til daglig brug.

Køb din parfume online og spar penge

Når du har fundet den parfume, du ønsker dig, kan du bestille den online hos sephora.dk

More articles