Få hjælp til maling af stuer og værelser hos dit malerfirma i Kalundborg

19 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal din bolig males indvendig? Så bør du få fat på en dygtig lokal maler.

Er det ikke billigere selv at male boligen?

Hvis du vælger selv at forestå maling af i dit hus eller i din lejlighed bør du være opmærksom på at der her er tale om et særdeles omfattende stykke arbejde.

Du vil blive overrasket over hvor meget tid, energi og overskud det kræver selv at skulle forestå indvendig maling af boligen. Malerarbejde er ikke gjort med at smøre et par liter maling ud over vægge, lofter og indvendigt træværk. I hvert fald ikke hvis det skal være ordentligt udført, og resultatet skal være smukt, ensartet og langtids holdbart.

Du kommer til at skulle sætte mindst en uges fuldtids arbejde af til projektet – og måske endda mere end det, afhængig af størrelsen på din bolig. Og du har ingen garanti for at resultatet bliver optimalt, på samme måde som du vil have hvis du vælger at benytte professionel arbejdskraft.

Der ud over er det på ingen måde nogen gratis omgang selv at male. Du skal ud og skaffe udstyr og materialer. Og i modsætning til et malerfirma kan du ikke trække momsen fra eller opnå stordrift fordele i form af rabatter i forbindelse med disse indkøb.

Lægger man de direkte udgifter forbundet med indkøb af maler grej sammen med de arbejdstimer du må forventes at skulle lægge i projektet vil det hurtigt stå klart at det ikke kan betale sig at male selv. Især ikke når det faktisk kan lade sig gøre at hyre en dygtig faglært maler uden at det behøver at koste spidsen af en jetjager.

Find den bedste maler i Kalundborg hos Malerkanonen

Du kan altid få et stærkt tilbud på indvendig maling af din bolig i Kalundborg hos Malerkanonen – læs mere på https://malerkanonen.dk/malerfirma-kalundborg/ 

More articles