Få hjælp til implementering af effektiv parkeringskontrol

19 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Oplever du at det kan være rigtig svært at finde parkeringsplads foran dit kontor domicil eller den beboelses ejendom du administrerer – og skyldes det at disse som oftest er taget af biler hvis ejere intet har at gøre i ejendommen? Så bør du overveje at indføre parkeringskontrol. Og denne kan du med fordel overlade til et privat firma.

Hvad er fordelen ved privat parkeringskontrol?

Der er mange fordele forbundet ved at lægge kontrol og opsyn med din ejendoms parkeringspladser i hænderne på en professionel virksomhed.

Når du vælger at lade et parkerings firma som for eksempel UnoPark hjælpe dig med parkeringskontrol på din ejendom er du garanteret en løsning som tilgodeser beboeres eller medarbejderes behov. Der vil blive ført opsyn med de parkerede biler og der igennem sikres at de biler som holder uretmæssigt eller hensynsløst parkeret forsynes med en parkerings afgift.

Du vil hurtigt kunne se en udtynding af biler på dine parkeringspladser så snart de relevante skilte kommer op. Det vil blive lettere for beboere og medarbejdere i den pågældende bygning at finde parkeringspladser hvilket sparer mange ærgrelser og dyrebar arbejdstid.

Samtidig vil det med UnoPark blive lettere at administrere parkeringstilladelser. Ved hjælp af det moderne digitalt parkerings system og den dertil hørende app vil du nemt kunne udstede såvel permanente som midlertidige parkeringstilladelser, for eksempel i forbindelse med gæsteparkering. Det digitale system er intuitivt og brugervenligt opbygget og kræver så godt som ingen administration. Og du vil selvfølgelig altid kunne få hjælp og support hos UnoPark, som lægger stor vægt på den personlige betjening og den stærke kunderelation.

Når du vælger UnoPark som din samarbejdspartner kan du være sikker på at få masser af værdi for pengene. Du kan læse mere om UnoPark, og få et godt tilbud på en parkeringskontrol løsning via firmaets hjemmeside UnoPark.dk

More articles