Få hjælp til familielivet hos en dygtig psykolog

12 August 2019 Astrid Pedersen

editorial

Alle familier oplever deres skærmydsler og genvordigheder – men for nogle familier er problemerne mere graverende end for andre. Er din familie hårdt ramt af samspils vanskeligheder, kan I måske have glæde af et forløb hos en dygtig psykolog.

Find de bedste psykologer i Odense online

Leder du efter psykologer i Odense med speciale inden for familie psykologi og børne psykologi, kan du med fordel kontakte praktiserende psykolog Jens Henrik Thormann. Jens Henrik Thormann tilbyder rådgivning inden for familie- og børne psykologi, og har mange års erfaring i at vejlede såvel vordende forældre som familier med trivsels problemer. Der ud over kan du som forælder til et barn med en børnepsykiatrisk diagnose, såsom OCD, Aspergers Syndrom eller ADHD / ADD, adfærdsforstyrrelser eller andet få rådgivning og vejledning i forhold til det daglige liv og håndtering af de problematikker, som uvægerligt opstår i kølvandet på en sådan diagnose.

Også familier med børn, som har generelle intellektuelle vanskeligheder eller indlæringsvanskeligheder uden nødvendigvis at have en psykiatrisk diagnose, kan have glæde af psykologisk hjælp fra Jens Henrik Thormann.

Parterapi og forældrevejledning

For de fleste par er der en stor udfordring forbundet med selve det at blive forældre og skulle stifte familie. Mange mennesker kan blive usikre på de krav og forventninger, der stilles i samfundet – og ikke mindst de, man stiller til sig selv i sin nye rolle som far eller mor. Når der tilmed opstår spændinger og udfordringer i familielivet, kan dette nemt kamme over.

Hos Jens Henrik Thormann kan du og din samlever eller ægtefælle få rådgivning omkring samlivsproblemer og vanskeligheder omkring sammenbragte familier, og krisevejledning i forbindelse med skilsmisser eller samlivs ophør. Plejeforældre og familier til anbragte børn kan også få vejledning og supervision hos Jens Henrik Thormann, som er autoriseret psykolog, og som holder til centralt i Odense. Læs mere på psykologpraksis-odense.dk

More articles