Få et overblik over brugte biler til salg i Danmark

28 August 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du er på jagt efter en ny bil, kan det som regel bedre svare sig at købe en brugt bil. Grundet den høje registreringsafgift vi har i Danmark, er der en stor afskrivning at hente på brugte biler frem for, hvis du valgte en fabriksny bil af den samme model. 

Der findes et hav af brugte biler i Danmark, hvorfor der er gode muligheder for at finde din næste bil på det store bilmarked. Her er det naturligvis en fordel at du søger efter de biler, som du er på jagt efter på en samlet portal. Vi kommer til sidst i artiklen ind på, hvor du kan lede efter din næste bil mellem tusindvis af biler til salg.

Sådan vælger du den rette bil for dig

Hvis du er i markedet for at finde en bil, anbefaler vi, at starter med at gøre dig overvejelser om, hvad du søger efter og hvad du har at købe for. Her kan du starte med at lægge et budget for, hvad bilen må koste. Herudover skal du tage højde for at der kommer yderligere omkostninger i forbindelse med forsikring, vægtafgift og brændstofforbrug, når du køber en bil. Det bør du indregne i dit budget, da der kan være stor forskel på, hvilken bil du vælger.

Når du har styr på det økonomiske, kan du begynde at tage stilling til, hvilket bilmærke det skal være, hvor meget plads der må være i bilen, hvad den skal have af udstyr, og hvor langt den kører på literen. Hvis du kører korte ture, kan det være en fordel at vælge en benzinmotor, hvorimod hvis du ofte kører lange ture, kan det være en god ide med en dieselmotor.

Hos Biltorvet kan vælge mellem flere tusindvis af brugte biler

Du kan nemt og enkelt vælge mellem tusindvis af brugte biler der er til salg af både forhandlere og private hos Biltorvet.

More articles