Få et kursus i matematik på din lokale daghøjskole

03 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du ikke så skrap til matematik og regning? Så kan du med fordel læse med her.

Hvor kan jeg få et kursus i matematik for voksne?

Selv om du måske aldrig nåede at få fuldstændig tag på matematik og regning mens du gik i folkeskolen er det ikke for sent at blive skarp på dette punkt. Med den rette undervisning og dygtige lærer kan du sagtens nå at indhente det forsømte, selv i en moden alder. Matematik er et fag som er både spændende og udfordrende hvis undervisningen er god og inspirerende. Og sådan undervisning i matematik finder du på et kursus hos Daghøjskolen i Randers.

Når du tilmelder dig et kursus i matematik hos Daghøjskolen i Randers behøver du ikke at være nervøs for om du nu også kan følge med. Der vil nemlig blive taget hensyn til kursisternes indviduelle niveauer og færdigheder helt fra starten. Du vil blive indplaceret på et undervisnings trin som svarer til dine færdigheder således at du sammen med ligesindede på samme faglige niveau kan gennemføre kurset uden stress.

Du vil få mulighed for at aflægge en prøve med bevis efter gennemførelse af hvert enkelt trin. Undervisningen på kurserne tager udgangspunkt i den regning du bruger til daglig. Du vil således komme igennem alle fire regnearter, nemlig plus, minus, gange og dividere.

Du vil lære hvorledes du bruger matematik og regning praktisk til hverdag, for eksempel i forbindelse med optagelse af lån, hvor du vil lære at gennemskue alle de vigtige begreber så som ÅOP og afbetalings ordninger. Du vil få en introduktion til hvorledes du læser og forstår din årsopgørelse og hvordan du udfylder bestillinger og timesedler. Og så lærer du hvordan du gennemskuer tabeller og diagrammer.

Når du har gennemført trin 2 af matematik undervisningen hos Daghøjskolen i Randers har du adgang til at blive optaget på en erhvervsuddannelse. Læs mere på daghoejskolen.dk.

More articles