Få energi til din træning med pre workout

14 December 2020 Astrid Pedersen

editorial

Mangler du ofte energi til at fuldføre din træning? Så skulle du tage og prøve et godt pre workout produkt.

Hvad er pre workout?

Et pre workout produkt er en form for kosttilskud som skal øge præstationen under træning. Pre workout produkter kommer som regel i pulver form, lige som kreatin og proteinpulver.

Der findes flere forskellige variationer over temaet pre workout produkter. Generelt er pre workout et produkt som er designet til at øge energi niveauet, og som ofte indeholder en kombination af B vitaminer, kulhydrater og anti oxidanter. Antallet af kulhydrater i pre workout produkter kan dog variere ganske meget. Visse former for pre workout indeholder slet ingen kulhydrater, og andre indeholder nootroper så som koffein eller diverse amino syrer som for eksempel arginin, citrullin og ornitin.

Formålet med disse stimulanser er at øge blodgennemstrømningen i musklerne. Mere eksotiske og esoteriske ingredienser, som er fundet i pre workout produkter, er hjorte gevir fløjl. Dette stof siges at kunne øge niveauet af insulinvækstfaktor-1, et hormon, som din krop naturligt producerer i forbindelse med modstands og belastnings træning for at øge væksten af muskler og væv.

Hvor kan jeg købe pre workout produkter i høj kvalitet?

Som det måske fremgår findes der mange forskellige former for pre workout. Samtidig er der temmelig stor forskel på kvaliteten af pre workout produkter afhængig af producent og forhandler. Du bør udelukkende købe trænings kosttilskud, her under pre workout produkter, hos en forhandler som kan stå inde for de høje kvalitetsmæssige standarder.

Hos Only-Approved finder du udelukkende testede og godkendte pre workout og post workout produkter samt andre former for trænings kosttilskud som for eksempel kreatin og proteinpulver. Når du køber pre workout produkter hos Only-Approved er du således sikker på at de lever op til gældende internationale standarder. Se hele udvalget på https://www.only-approved.dk/ 

More articles