Få en gentagende aftale med din vinduespudser i Smørum

31 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Så er det igen blevet tid til, at vinduerne trænger til at blive pudset og poleret, for du har ikke fundet tid til at gøre det længe.

Du ved desuden også, at det kommer til at blive noget dobbeltarbejde, for det skal jo gøres både indvendigt og udvendigt.

Det er ikke, fordi det er så svært at gøre indvendigt, for der er der godt med lys, temperaturen er perfekt, det blæser ikke, og du kan nok komme til de fleste vinduer.

Men når du så er færdig, kan du se, at der er pletter på vinduerne endnu, og det flugter slet ikke med, at du er helt gennemvædet i sved og har brugt sæbe, vand og knofedt for at gøre vinduerne rene.

Du gnider med en negl på ruden for at fjerne den plet bare for at opdage, at sådan kunne du være blevet ved i flere timer uden resultat: pletten sidder udvendigt.

Få jævnlig hjælp fra vinduespudseren i Smørum

Nu befinder du dig jo i Smørum, så det kan lige så godt svare sig at få fat i en lokale vinduespudser, der kan komme hurtigt ud.

Vedkommende ved lige, hvordan man tager sig af de vinduesruder, også selvom nogle kan være svære at nå, og vejret ikke er så godt.

Den vinduespudser har nemlig udstyret og de andre remedier til at gøre dine vinduer rene, når du ikke selv kan klare det, eller du bare vil have andre til at gøre det godt nok, når du ikke har tid.

Men de ruder bliver jo nok beskidte igen gennem årets gang, når det er udsat for vejr, skidt, snavs og meget andet, så det er på ingen måde nok med en enkelt vinduespudsning.

Men hvornår skal vinduespudseren så lige komme igen?

Det kan være en smart idé at lave en aftale med vedkommende om at komme på jævnligt besøg, så man laver en såkaldt abonnementsordning.

More articles