Få din hue til at holde bedre på varmen for dig

04 March 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er heldigvis mange spændende huer at købe ude i den store verden, om du gør det i en fysisk butik, eller du går på nettet og køber en: https://high5shop.dk/collections/huer 

De fleste danskere har brug for huer til at holde hovedet varmt i de kolde måneder og bare generelt de kolde dage både herhjemme, og når vi tager på ferie i kolde egne.

Selv i de varme dele af verden kan vejret pludselig skifte om, så det bliver virkelig koldt, og så er det godt at have en varm hue på hovedet. Og så kan den også holde på håret, så det ikke flagrer eller bliver vådt under regnvejr.

Der er selvfølgelig også nogle, der bare køber dem, fordi de huer er flotte, eller fordi det er på mode, selvom de ikke har brug for en hue, eller de faktisk sveder under den.

Det skal de have lov til at gøre.

Få huen til at give dig mest mulig varme

Men at vælge en hue af praktiske grunde kan også blive svært, hvorfor man skal starte med at gå efter pasformen og størrelsen samt typen, så man ved, det er en hue, man vil kunne holde ud at have på i længden, og den kan give god varme i sig selv.

Det sidste handler blandt andet om, at man kigger på, hvilket materiale den er lavet af, hvilket kan give en indikation om, hvorvidt den her hue vil kunne varme toppen af dit hoved, om det er lidt koldt eller meget koldt.

Nogle kan lide at trække en ulden hue nedover ørene, mens andre bare kan lide en lille tophue, som kun lige dækker det øverste. Her er det tydeligt, hvilken en der giver mest varme.

Man kan eventuelt have flere huer, så man har nogle, til hvis det bare er lidt koldt, og andre til, når det er meget koldt.

More articles