Få den rette hjælp til VVS arbejde i Lyngby

18 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du og din familie netop købt hus i det nordlige Sjælland, og glæder I jer til at flytte ind? Så bør I overveje om ikke boligen skal renoveres før I rykker på plads. Det er nemlig ikke utænkeligt at køkken og bad trænger til en tur. Og her bør du have fat på en lokal autoriseret VVS installatør.

Hvordan kan en VVS mand hjælpe?

En VVS’er hjælper med alt hvad der vedrører vand, ventilation, varme og sanitet i dit hus.

Alle de faste installationer som for eksempel vandrør og gasledninger er VVS mandens gebet. Disse må du ikke selv røre da der er meget stor risiko forbundet hermed.

En forkert samlet gasledning kan lække således at der opstår fare for farlig kulilte forgiftning samt ditto gas eksplosioner. Begge dele kan potentielt koste menneskeliv, og en eksplosion vil kunne forårsage store skader på boligen.

Roder du selv med de faste vandrør kan du risikere at skabe tilbageløb som kan afstedkomme sammenblanding af spildevand og drikkevand. Dette er selvsagt forbundet med en stor helbredsmæssig risiko for de beboere som er tilsluttet vandnettet i bygningen, og som drikker vandet fra hanerne.

Der ud over vil du kunne forårsage grimme vandskader – og det er ikke sikkert at forsikringen dækker, hvis skaderne er et resultat af ikke autoriseret VVS arbejde. Derfor bør du altid tilkalde en VVS mand når du skal have udført ændringer på de faste VVS installationer i dit hjem, for eksempel i forbindelse med en renovering.

Skal dit køkken eller badeværelse således sættes flot i stand inden indflytning bør du tilkalde en lokal VVS’er til formålet. Og er du bosiddende i eller omkring Lyngby kan du med stor fordel vælge G. Strømann VVS. G. Strømann VVS har mange års erfaring med at hjælpe bolig ejere til holdbare og fremtidssikre VVS installationer.

Få hjælp til VVS i Lyngby på stroemann.dk.

More articles