Få den godkendte energimærkning i Odsherred – og andre steder i landet

25 June 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Sådan noget som energimærkning er ikke bare til for at vise, at her har man omtanke for miljøet og forsøgt at sørge for at spare på energien, som er godt for naturen og din pengepung i sidste ende.

Det er faktisk også lovpligtigt i mange forbindelser med huse, og det er sådan set også noget, som du bør have styr på.

Nu tænker du nok med det samme, at du godt kender til denne mærkatordning, men du har ikke den store forstand på, hvordan man har og får den godkendte af den slags i Odsherred, hvor du bor – og andre folk, du kender andre steder, har det garanteret heller ikke.

Derfor er det godt for dig, at du ikke skal stå med den slags alene, for der er instanser, der gerne vil hjælpe dig med at få styr på den slags.

Derfor skal du konsultere https://www.kelstrupgaard.dk/energimaerkning.aspx

Få energimærkningen hurtigt på plads

Hos dem vil du kunne se, at de tager sig af mange typer af energimærkninger, om det skal være til dit eget hjem, et nybyggeri, store ejendomme, ved tilstandsrapporter og sådan set også ved el-eftersyn.

Der skal nok være et af disse eksempler, som der passer på din situation, og så er det trods alt bedre at få gjort noget ved det nu end senere.

Der er måske mange andre ting, som du finder det mere nødvendigt at have styr på og få klaret først, men når man tænker på, at man blandt andet skal have fikset dette, hvis man skal sælge et hus, så er det ikke noget, man bør udsætte for længe.

Det kan jo ende med at blive endnu mere besværligt, hvis man ikke får indtænkt det med energimærkning i god tid.

Så lad det ikke stå til, men få gjort noget ved det med det samme, så det ikke kommer til at blive udskudt på ubestemt tid.

More articles