Få den bedste støtte med en dygtig psykolog

07 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Alle mennesker oplever kriser i løbet af deres liv – der er ingen undtagelser. Mange af dem kan vi klare på egen hånd. Men det kan sagtens ske, at vi kommer til at sidde så godt fast i sorg, depression, frustration eller eksistentielle problemstillinger, at vi har brug for hjælp til at komme videre. Denne hjælp kan for eksempel komme i form af en dygtig autoriseret psykolog, som gennem samtaler og øvelser kan hjælpe dig op af uføret og tilbage på det rette spor.

Hvem er Psykolog Mette Ærø?

Psykolog Mette Ærø er autoriseret psykolog med base i hjertet af Århus. Psykolog Mette Ærø har mange års erfaring inden for blandt andet stress behandling, og har især arbejdet med mennesker som er udfordret af angst, depression og andre relaterede tilstande, udsprunget af problematikker i forbindelse med job eller privatliv. Der ud over hjælper Psykolog Mette Ærø børn, unge og hele familier, når disse oplever problemer med de interne dynamikker eller på anden måde er ramt af problemer som relaterer sig til familiens trivsel om mentale vel befindende.

Hos Psykolog Mette Ærø finder du en empatisk og viden autoriseret psykolog, som gennem mange års praktisk erfaring har stiftet indgående bekendtskab med mange aspekter af den menneskelige tilværelse. Hvis du føler, at du sidder fast i uhensigtsmæssige tanke mønstre, som påvirker dine handlinger og din interaktion med omverdenen, kan du hos Psykolog Mette Ærø få hjælp til at bryde den onde cirkel og se det hele lidt oppefra. Gennem en samtale med en psykolog kan du få adgang til de indre ressourcer, som kan styrke dig i arbejdet for at bygge dit liv op på et holdbart og positivt fundament. Og undervejs kan du lære dig selv at kende på et højere plan.

Du kan læse mere om Psykolog Mette Ærø, og booke tid til din første konsultation hos din psykolog i århus, på aarhus-psykolog.dk

More articles